foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
2017: Website revisienummer drie. Vol met foto's en verhalen over Thom en Bas. Thom is inmiddels bezig met zijn beroepsopleiding in Amsterdam en Bas zit op de middelbare school en fietst dagelijks heen en weer met een goed gevulde rugzak.vanderWaa.NL

vanderWaa.nl

van der Waa - Familiewebsite

18 november, het is zo ver. De Sint komt weer naar ons land en we stonden lekker op tijd in de haven zodat ik een goede plek kon uitzoeken.

Image

 Vlak bij het water hadden we een goede plek zodat ook Bas de boot kon zien.

Image

 Het was best een beetje eng zo dicht bij de kant maar elke 10-15 meter stond er een brandweerman met een duikpak klaar om ons te redden als we zouden vallen.

Image

 Eindelijk, om 11:30 kwam de boot met veel rook en lawaai de haven binnen.

Image

 Heel langzaam komt de stoomboot binnen en vaart hij naar de kant. Er staan zoveel Pieten op de boot dat je Sinterklaas bijna niet kan zien..

Image

 Nadat Sinterklaas van de boot was gestapt zijn we richting de fietsen gelopen en want daar kwam Sinterklaas en de Pieten langs tijdens zijn tocht.

Image

 Met onze Zwarte Pietenmutsen op stonden we vol spanning te wachten 'of ie er al aankwam'.

Image

 Eerst kwam er een politiewagen om de hoek met de zwaailichten aan, iedereen moet aan de kant.

Image

 En toen kwam eindelijk Sinterklaas aangereden, in de bocht stopte hij en mocht er zelfs een klein meisje bij hem op het paard meerijden.

Image

 En toen was de Sint weer weg, een rondje door de stad op weg naar de schouwburg en wij gingen weer naar huis.

Image

 En papa had een hele zak vol pepernoten en snoepjes want bij bijna elke Piet die ik tegenkwam heb ik mijn handen opgehouden en die snel aan papa gegeven :-)

Image

 En zelfs in de lucht werd Sinterklaas welkom geheten door één van de kinderdagverblijven in Hoorn.

Image